Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Σε πρώτη προτεραιότητα για το δήμο Ηγουμενίτσας η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014 – 2020

Ο εθνικός φάκελος για τη νέα ΚΑΠ του 2014-2020 έχει κατατεθεί στην Ε.Ε, είναι σε εφαρμογή και αναμένονται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι οριστικές αποφάσεις για τα οικονομικά μεγέθη που θα ισχύσουν στις τρείς Περιφέρειες της χώρας που επιλέχτηκαν για Αγρότες-Κτηνοτρόφους-Δικαιούχους (αροτραίες καλλιέργειες, δενδρώδεις καλλιέργειες, βοσκοτόπους). 

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Ηγουμενίτσας αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης των φορέων της περιοχής που εμπλέκονται στον πρωτογενή τομέα και σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μαργαριτίου και το Σύλλογο Γεωπόνων Θεσπρωτίας, σας προσκαλεί στην ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνει για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014 – 2020, με θέμα: «Οι αλλαγές στις άμεσες ενισχύσεις – Πυλώνας Ι της ΚΑΠ» &«Το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης – Πυλώνας ΙΙ της ΚΑΠ». η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου Μαργαριτίου.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates