Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Έρμαιο των κλεφτών οι περιουσίες αγροτών - κτηνοτρόφων

Με ραγδαίους ρυθμούς αυξάνουν το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα κλοπών σε αγροτικές ιδιοκτησίες στον κάμπο του Μεσολογγίου. Την τελευταία εβδομάδα έχουν σημειωθεί πολλά κρούσματα διαρρήξεων σε αποθήκες και λοιπές εγκαταστάσεις ιδιοκτησίας αγροτών και κτηνοτρόφων. Οι δράστες αφαιρούν πέραν των αγροτικών προϊόντων, που χρησιμοποιούνται ως ζωοτροφή και αντικείμενα αξίας (εργαλεία κ.λπ.).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες αφού «έγδυσαν» τα αντλιοστάσια, πλέον προτιμούν να αφαιρούν υλικά, όπως σωλήνες ποτίσματος, εργαλεία και εξαρτήματα αγροτικών μηχανημάτων, τα οποία στοιχίζουν αρκετά χρήματα.

Οι παραγωγοί καταγγέλλουν πως η περιοχή αστυνομεύεται πλημμελώς, ενώ απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, αφού οι ζημίες που υφίστανται είναι μη αντιμετωπίσιμες πλέον.

Μάλιστα -όπως τονίζουν- συνήθως δεν καταγγέλλουν τα περιστατικά στην αστυνομία, καθώς αδυνατούν στις περισσότερες των περιπτώσεων να καταβάλλουν το αντίτιμο για τα παράβολα που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλλουν μηνύσεις.

Αλέξανδρος Μπίκας

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates