Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η εταιρία Water Energy Technologies (WET) κατασκεύασε μπαταρία νερού με την οποία παράγεται ηλεκτρική ενέργεια!

Η εταιρία WET έκανε μία σπουδαία πραγματικά ανακάλυψη διότι κατασκεύασε μία μπαταρία νερού όπου εφόσον αυτή μπει μέσα σε ένα δοχείο με νερό ενεργοποιείτε αμέσως και παράγει ηλεκτρική ενέργεια με τη χρήση του νερού. Έτσι όσοι έχουν τη μπαταρία νερού μαζί τους σε κάποιο ταξίδι τους στη φύση θα μπορούν παράλληλα να κάνουν και χρήση ηλεκτρικής ενέργειας!

Επισημαίνεται ότι παίζει κάποιο ρόλο και η θερμοκρασία του περιβάλλοντος για το πόση ενέργεια θα παράγει η μπαταρία αλλά και ότι δε πρέπει η μπαταρία νερού να μπαίνει μέσα στο νερό χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος διότι με αυτό τον τρόπο μειώνεται ο χρόνος ζωής της. Επίσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης η μπαταρία νερού μπορεί να παράγει ρεύμα με οποιοδήποτε άλλο υγρό εκτός από το νερό, μολονότι το νερό είναι σίγουρα το καταλληλότερο υγρό για τη μπαταρία αυτή.

ΠΗΓΗ: ecotimes.gr

Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates