Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Εντός της εβδομάδος επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου, μετά τις 15 έρχεται το υπόλοιπο του "τσεκ"

Σαφές χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο (50%) και τα υπόλοιπα της ενιαίας έδωσε μιλώντας στη βουλή ο Αθανάσιος Τσαυτάρης.

"Εντός της εβδομάδας, μάλιστα, θα δώσουμε και το υπόλοιπο 50% της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαιοειδών. Δώσαμε την ενιαία ενίσχυση για να βοηθήσουμε τους αγρότες και ειδικά τους κτηνοτρόφους που υπέφεραν σε αυτό το διάστημα ένεκα της ραγδαίας αύξησης στις διεθνείς τιμές των ζωοτροφών. Πήραμε την προκαταβολή για την ενιαία ενίσχυση και όπως είχαμε υποσχεθεί τη δώσαμε μετά τη 15η Οκτωβρίου και θα τηρήσουμε τη δέσμευσή μας να δώσουμε και το υπόλοιπο 50% μετά τη 15η Δεκεμβρίου, δηλαδή, σε λίγες ημέρες", ανέφερε την Τρίτη στη βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ
Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates