Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Κατασχέθηκε φορτίο με μολυσμένες πατάτες από την Τουρκία

Φορτίο με μολυσμένες πατάτες, με προέλευση από την Τουρκία, κατασχέθηκε από τις βουλγαρικές τελωνειακές αρχές, ύστερα από ελέγχους που έδειξαν ότι οι πατάτες είναι επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία. 
Περίπου 20 τόνοι πατάτας θα φυλαχθούν σε ειδικό αποθηκευτικό χώρο έως ότου εξαχθούν τα αποτελέσματα και από το δεύτερο τεστ.  
Η Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων της Βουλγαρίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας «Novinite», διαβεβαιώνει τους Βούλγαρους καταναλωτές ότι οι πατάτες αυτές δεν θα φτάσουν στα ράφια κανενός καταστήματος στη χώρα.  
Οι βουλγαρικές αρχές διενεργούν συχνά ελέγχους σε φορτία με πατάτες που έχουν προέλευση από την Τουρκία, εξαιτίας μιας έξαρσης ασθενειών από μολυσμένες πατάτες, που είχε καταγραφεί πριν από αρκετά χρόνια. Τότε, οι βουλγαρικές αρχές είχαν, μάλιστα, επιβάλλει προσωρινό «εμπάργκο» στις εισαγωγές πατάτας από την Τουρκία.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ
Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates