Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων για τη ΔΩΔΩΝΗ

Στον αποκλεισμό της Ιόνιας Οδού στην Φιλιππιάδα, προχωρούν σήμερα οι κτηνοτρόφοι του νομού Πρέβεζας. Πρόκειται για την πρώτη κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την επικείμενη πώληση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, που οργανώνεται από τους κτηνοτρόφους όλης της Ηπείρου.

Θυμίζουμε ότι η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας, προχωρά στην πώληση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, σύμφωνα με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύθηκε στον Αθηναϊκό τύπο το Σαββατοκύριακο, όπως πρώτο προανήγγειλε το paseges.gr από την περασμένη εβδομάδα.

Η πώληση θα προχωρήσει σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα περιλαμβάνει την προεπιλογή επενδυτών και η δεύτερη την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 9 Μαρτίου.

 
Η επιλογή του επενδυτή, όπως αναφέρεται, θα πραγματοποιηθεί μέσω ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού. Όπως είναι γνωστό, στο πρόγραμμα εξυγίανσης που έχει καταθέσει η ΑΤΕ, προβλέπεται η αποδέσμευσή της από όλες τις θυγατρικές μέχρι το τέλος Ιουνίου.

ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates