Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πρόταση εξαγοράς για ΔΩΔΩΝΗ ετοιμάζουν οι συνεταιρισμοί της Ηπείρου

Πρόταση εξαγοράς της γαλακτοβιομηχανίας, «Δωδώνη», θα καταθέσουν οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου, οι οποίες είναι και μέτοχοι της επιχείρησης και γι΄ αυτό το λόγο προχώρησαν πριν από λίγες ημέρες σε πρόσληψη συμβούλου. Ειδικότερα, τα διοικητικά συμβούλια των EΑΣ Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και Αρτας αποφάσισαν ομόφωνα την πρόσληψη ως συμβούλου εξαγοράς της «Δωδώνης» την εταιρεία συμβούλων «Planning Α.Ε.» με έδρα την Αθήνα.

Η επιλογή έγινε κατόπιν αξιολόγησης 9 σχετικών προσφορών, που κατατέθηκαν και πλέον ο σύμβουλος θα υποστηρίξει τις ΕΑΣ στην προσπάθεια των τελευταίων να μην πωληθεί η γαλακτοβιομηχανία σε ιδιώτη στρατηγικό επενδυτή.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο σύμβουλος αναλαμβάνει την αποτίμηση της γαλακτοβιομηχανίας, τον καθορισμό επενδυτικού πλάνου, καθώς και των απαιτούμενων κεφαλαίων, εξεύρεση των χρηματικών πόρων, επιχειρησιακό σχεδιασμό ανάπτυξης της «Δωδώνη» και της ζώνης γάλακτος, σε συνεργασία με τις ΕΑΣ μετόχους, καθώς και νομική συνδρομή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΑΤΕ.

 
Η τελευταία αναμένεται πως εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα πρέπει να ανακοινώσει επίσημα τη διεθνή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση του πλειοψηφικού μετοχικού ποσοστού της στη «Δωδώνη».

ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates