Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Επέμβαση της αστυνομίας στη ΔΩΔΩΝΗ.


Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ απομάκρυναν από τα γραφεία διοίκησης της Γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» τους λιγοστούς κτηνοτρόφους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί, συνεχίζοντας την πολυήμερη κατάληψη των γραφείων, χωρίς να παρεμποδίζεται η λειτουργία του εργοστασίου. Οι συλληφθέντες κτηνοτρόφοι οδηγήθηκαν στην Αστυνομία, όπου μετά από λίγες ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Οι κτηνοτρόφοι έκαναν κατάληψη της διοίκησης του εργοστασίου, διαμαρτυρόμενοι για την επιλογή της Αγροτικής Τράπεζας που είναι ο κύριος μέτοχος της εταιρείας, να την πουλήσει σε ιδιώτες, παρ' ότι είναι μια κερδοφόρος επιχείρηση.

Οι αντιδράσεις των κτηνοτρόφων, των συνεταιριστών και των φορέων της Ηπείρου, συνεχίζονται και έχουν προγραμματισθεί σειρά κινητοποιήσεων.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates