Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αύξηση κερδών για τη ΔΩΔΩΝΗ.


Μεγάλη αύξηση των κερδών της, από 1,2 εκατ. ευρώ το περσινό πρώτο τρίμηνο σε 2,3 εκατ. ευρώ προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων το αντίστοιχο φετινό χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε η ΔΩΔΩΝΗ.
Η ρευστότητα της επιχείρησης εμφανίζεται βελτιωμένη στο πρώτο τρίμηνο του 2011 με υπόλοιπα απαιτήσεων από πελάτες μειωμένα κατά 4,3 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με το κλείσιμο του ισολογισμού της 31ης Δεκεμβρίου 2010.
Ακόμη ο βραχυπρόθεσμος δανεισμός συρρικνώθηκε στα 22,7 εκατ. ευρώ, έναντι 26,98 εκ. ευρώ στο τέλος του 2010, αλλά οι πωλήσεις της «Δωδώνη» υποχώρησαν κατά 1,9 εκατ. ευρώ το πρώτο φετινό τρίμηνο, λόγω της μείωσης της κατανάλωσης στον κλάδο των τροφίμων πανελλαδικά.
Στο πλαίσιο αυτό, οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι συνεργάζονται με τη βιομηχανία, ζητούν αύξηση 20% επί των τιμών της πρώτης ύλης για να καλύψουν το υψηλό κόστος παραγωγής. Σήμερα, εξάλλου, θα βρίσκονται έξω από τις εγκαταστάσεις της «Δωδώνη» πραγματοποιώντας δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates