Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Β. Αργύρης: «Διαχρονικό και διογκωμένο το πρόβλημα στον αγροτικό τομέα»


Αυτό τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Αργύρης μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά, προσθέτοντας πως κάθε χρόνο την ίδια περίοδο οι αγρότες αφού έχουν κάνει το ταμείο τους έχουν δει ότι είναι μείον, υπάρχει έλλειμμα και προσπαθούν να καλύψουν αυτό το έλλειμμα διεκδικώντας μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό, από οπουδήποτε τα χρήματα αυτά.
Επίσης ο κ. Αργύρης, ανέφερε ότι επειδή είναι στο επάγγελμα αγρότης πρέπει να πει ότι έχουν δίκιο οι αγρότες, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ωστόσο το απόλυτο δίκιο δεν το έχουν.
Επεσήμανε δε μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί κανείς να πει ότι έχουν απόλυτα δίκιο γιατί αν είχαν δίκιο θα είχαν μια ενιαία έκφραση, θα είχαν ένα ενιαίο συνεταιριστικό κίνημα, θα είχαν οργανώσεις και θα μπορούσαν ένα τμήμα από αυτό το έλλειμμα που ψάχνουν να το βρουν από το κράτος, να το είχαν αποκαταστήσει μέσα από την λειτουργία των συνεταιρισμών.

Επικαιρότητα
Συντάχθηκε απο τον/την ΗΧΩ
Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2010 16:19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates