Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

<<Κατερίνα Μπατζελή: Στα τέλη Φεβρουαρίου καταβάλλονται οι επιδοτήσεις των αγροτών>>


Για τα τέλη Φεβρουαρίου επισπεύδεται ο χρόνος καταβολής του δεύτερου μέρους των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, όπως αποκάλυψε χθες η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Κατερίνα Μπατζελή στη συνάντησή της με την διοίκηση της ΕΝΑΕ και στη σύσκεψη με κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Η κα Κατερίνα Μπατζελή διαβεβαίωσε ότι έως το τέλος Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου οι έλεγχοι του ΟΠΕΚΕΠΕ ώστε στη συνέχεια να δοθεί η έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να καταβληθούν οι επιδοτήσεις.
Η υπουργός είπε ακόμη ότι τον Μάρτιο θα καταβληθούν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις στο βαμβάκι και την τομάτα, ενώ για την εξισωτική αποζημίωση διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια να δοθεί το συντομότερο.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates