Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Από 12 ως 16 Οκτωβρίου το επίδομα τέκνων ΟΓΑ

Η καθυστέρηση οφείλεται στον αυξημένο αριθμό δικαιούχων, που προέκυψε από τις διασταυρώσεις.

Λίγες μέρες μετά τον αρχικό προγραμματισμό (για τις 10 Οκτωβρίου), περίπου στις 12 με 16 του μήνα τοποθετεί τώρα ο ΟΓΑ την καταβολή της τρίτης δόσης του επιδόματος τέκνων στους δικαιούχους.

Όπως έγινε γνωστό, από τις διασταυρώσεις στοιχείων που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), προέκυψε ότι θα είναι αυξημένος ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων, ο οποίος αναμένεται να ανέλθει στους 635.000, αισθητά μεγαλύτερος από τους 500.000 που ήταν η αρχική εκτίμηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτός είναι και ο λόγος που ενώ ο αρχικός στόχος ήταν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ να χορηγηθούν έως τις 10 Οκτωβρίου, η καταβολή τους τελικά θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες αργότερα. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Οργανισμού έχει θέσει ως στόχο να καταβληθούν τα επιδόματα σε όλους τους δικαιούχους πριν από την καταληκτική ημερομηνία της 20ης Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates