Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Δύο ενδιαφέρουσες ημερίδες για νέα ΚΑΠ και κτηνοτροφία σε Φιλιππιάδα και Γιάννενα αντίστοιχα.

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2015-2020)» καθώς και το νέο καθεστώς των επιδοτήσεων, διοργανώνει το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζηρού, τηνΠαρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί στο δημαρχιακό Μέγαρο Φιλιππιάδας.

Πρόκειται για την πρώτη ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνεται σε όλη την Ήπειρο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).
Ομιλητές θα είναι στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ με επικεφαλής την προϊσταμένη Ηπείρου & Δυτικής Μακεδονίας κα Χαριτίνη Παπαθανασίου.

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Παραγωγικά συστήματα προβάτων και αιγών: βιοποικιλότητα και βιώσιμη ανάπτυξη" την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 και ώρα έναρξης 09.30 π.μ. στο Ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα.
Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου DoMEsTIc με τίτλο "Η βιοποικιλότητα της Μεσογείου ως μέσο για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τομέα της προβατοτροφίας και αιγοτροφίας: συνδέοντας την παραδοσιακή γνώση με την καινοτομία".
Συντονιστής του έργου είναι η Δρ. Χριστίνα Λίγδα (chligda@otenet.gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates