Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ και για αγρότες έδειξε ο Λαφαζάνης

Τη θέσπιση αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ που θα ισχύσει και για τους αγρότες προανήγγειλε κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο επικεφαλής του υπερ-υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγώτης Λαφαζάνης.

Ο αγρότης υφίσταται μία φορολογική πίεση, η οποία είναι πάρα πολύ ισχυρή, σχεδόν ανυπόφορη γι΄ αυτούς που είναι ευσυνείδητοι. Το 12.000 ευρώ αφορολόγητο όριο και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ νομίζουμε ότι θα είναι μία σημαντική συνεισφορά στα αγροτικά εισοδήματα» υποστήριξε», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαφαζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο μέτρα είχαν εξαγγελθεί προεκλογικά από το ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι «δεν ήρθαμε εδώ για να κατεδαφίσουμε αυτά που έχουν γίνει, αλλά να δημιουργήσουμε, και κυρίως να επιδιώξουμε μία συνολικότερη αλλαγή προσανατολισμού του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη». Τόνισε ότι θα καταβληθεί σημαντική προσπάθεια να καταστούν πιο ανταγωνιστικά και αποδοτικά τα προϊόντα της πρωτογενούς παραγωγής, προκειμένου στη βάση αυτών, αν είναι δυνατό, να διαμορφωθεί μία σύγχρονη βιομηχανία με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Εξέφρασε επίσης την αντίθεσή του εναντίον του ευρωπαϊκού εμπάργκο προς τη Ρωσία κάνοντας λόγο για συνολικότερη αλλαγή προσανατολισμού του αγροτικού τομέα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates