Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τελευταία Παράταση Προθεσμίας Πληρωμής Ασφαλιστικών Εισφορών ΟΓΑ

Η Διοίκηση του ΟΓΑ, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και προκειμένου να διευκολύνει τους ασφαλισμένους του που δεν κατέβαλαν εμπρόθεσμα τις ασφαλιστικές εισφορές τους, παρατείνει την προθεσμία πληρωμής των εισφορών έως και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΟΓΑ, θα δέχεται πληρωμές εισφορών, χωρίς να γίνει καμία επιβάρυνση ή αναπροσαρμογή τους.

Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους μέσω ΕΛΤΑ, με τις ειδικές ειδοποιήσεις που τους έχουν αποσταλεί.

Η παράταση ισχύει και για τις πληρωμές εισφορών από εργοδότες-επιχειρήσεις, οι οποίες θα γίνονται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς με την προσκόμιση του εντύπου για την Τράπεζα Πειραιώς ΚΜΠ 640.

Η Διοίκηση του ΟΓΑ καλεί όλους τους ασφαλισμένους να καταβάλουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους έως τις 23/12/2013, καθώς δεν θα δοθεί άλλη παράταση από τον Οργανισμό.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates