Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Με μεθοδικότητα κινούνται οι κλέφτες εσπεριδοειδών στην Άρτα

Ανεξέλεγκτη είναι η κλοπή των εσπεριδοειδών αυτές τις ημέρες στα πεδινά της Άρτας. Σπείρα Αλβανών έχει στήσει μια επιχείρηση κλοπής μανταρινιών ως επί το πλείστον, που διοχετεύουν στο εμπόριο ή και στην χώρα τους.

Η μέθοδος που χρησιμοποίησαν αυτές τις ημέρες εξέπληξε τους παραγωγούς.

Αγόραζαν τα μανταρίνια κάποιου παραγωγού νόμιμα στοχεύοντας πρώτα την περιοχή, ούτως ώστε να υπάρχουν δηλαδή κι άλλα κτήματα γύρω από αυτό που αγόραζαν.

Μετά με την ησυχία τους και εφόσον δεν υπήρχαν παραγωγοί στην περιοχή, έμπαιναν στα διπλανά κτήματα και μάζευαν μανταρίνια σε σωρούς και όταν βράδιαζε θα τα τοποθετούσαν σε κλούβες για να τα πάρουν.

Έγιναν αντιληπτοί όμως από τους παραγωγούς που έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν σωρούς από μανταρίνια στα κτήματα τους και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.


Την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία της Άρτας για τον εντοπισμό των ενόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates