Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ξεσηκώνονται οι αγρότες του Έβρου

Η «απόκρουση της νέας σφοδρής επίθεσης που δέχεται η μικρομεσσαία αγροτιά από την τρικομματική κυβέρνηση» και η διεκδίκηση μέτρων άμεσης «ανακούφισης των φτωχών αγροτών και κτηνοτρόφων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή που εξέδωσε, θα είναι τα βασικά θέματα προς συζήτηση, στη σύσκεψη που προκαλεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ».

Η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της, τονίζει ότι η οικονομική κατάσταση αγροτών και κτηνοτρόφων είναι τραγική, λόγω των χαμηλών τιμών παραγωγού στα αγροτικά προϊόντα, των περικοπών στις επιδοτήσεις, του υπέρογκου κόστους παραγωγής και των ζημιών στην παραγωγή από καιρικές συνθήκες και αρρώστιες.
 
«Θα προβάλλουμε την προοπτική μιας διαφορετικής αγροτικής ανάπτυξης, που θα αξιοποιεί τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η χώρας μας και θα εξασφαλίζει ικανοποιητικό αγροτικό εισόδημα και φτηνά, ποιοτικά προϊόντα για τη διατροφή του ελληνικού λαού» σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση η «ΕΝΟΤΗΤΑ». Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Ν. Ορεστιάδας.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates