Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Στο υπ. Οικονομικών η Απόφαση για την επιστροφή φόρου στο "αγροτικό" πετρέλαιο.


Μια ακόμη εκκρεμότητα για τους αγρότες φαίνεται ότι επιλύεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών, απομένει ώστε οι αγρότες να εισπράξουν την επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο που κατανάλωσαν. Πέρσι, τα χρήματα καταβλήθηκαν στις 20 Αυγούστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και έχει στείλει στο αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών την ΚΥΑ, για υπογραφή, προκειμένου οι παραγωγοί να εισπράξουν τα χρήματα που τους αναλογούν.
Πέρσι, πληρώθηκαν συνολικά 384.500 δικαιούχοι το ποσό των 120 εκατ. ευρώ από την επιστροφή του πετρελαίου.
Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των χρημάτων το 2009 πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου.
Άγνωστο, πάντως, παραμένει τι θα ισχύσει εφέτος με τα ποσά, δεδομένης της αύξησης κατά 11 λεπτά του ευρώ, που επιβλήθηκε στα καύσιμα, συμπεριλαμβανομένου και του «αγροτικού» πετρελαίου.

ΠΗΓΗ: www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates