Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Aποζημίωση των ακτινιδοπαραγωγών ζητά η ΕΑΣΑ-Φ.

Με επείγον έγγραφό της η ΕΑΣΑ-Φ προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεόδωρο Σαρρή ζητά την αποζημίωση των ακτινιδοπαραγωγών της Άρτας λόγω ακαρπίας. Συγκεκριμένα στο έγγραφο, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΕΑΣΑ-Φ Ευάγγελο Βαγγέλη και κοινοποιείται στο Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γραφείο κας Υπουργού και στον ΕΛ.Γ.Α. Ιωαννίνων, αναφέρονται τα εξής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωρίζουμε ότι τώρα που οι ακτινιδοφυτείες είναι στο στάδιο της ανθοφορίας προς καρπόδεση, εμφανώς φαίνεται ότι υπάρχει σχετική ακαρπία, σε πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα της περιοχής μας.
Σας παρακαλούμε να παρακολουθήσετε το γεγονός και γενικώς να κάνετε ό,τι ήθελε χρειαστεί προκειμένου οι καλλιεργητές να τύχουν των σχετικών αποζημιώσεων».

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ ΑΡΤΑΣ

1 σχόλιο:

ΘΟΔΩΡΗΣ είπε...

Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι παραγωγοί εσπεριδοειδών κύριε Πρόεδρε της ΕΑΣΑ-Φ. Μήπως πρέπει να εισηγηθείτε και για αυτούς στον ΕΛΓΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates