Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Αιτήσεις από 7/7 για δωρεάν διακοπές Αγροτικής Εστίας

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τη συμμετοχή συνταξιούχων και ασφαλισμένων στα επιδοτούμενα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών της Αγροτικής Εστίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ΟΓΑ, μέσω ΚΕΠ και μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου που ήταν παρούσα στη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε ο ΟΓΑ «δεν πρόκειται να κοπεί ούτε ένα ευρώ από τα οικογενειακά επιδόματα», ενώ αντίθετα το 2019 θα ενισχυθούν κατά 260 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την υπουργό στόχος είναι τα οικογενειακά επιδόματα να καταβληθούν έως τα τέλη Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι που θα ενταχθούν φέτος στα επιδοτούμενα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού της Αγροτικής Εστίας ανέρχονται στους 71.500, σύμφωνα με σχετική απόφαση. Στο ίδιο πρόγραμμα θα ενταχθούν και 66.000 άτομα για δωρεάν εισιτήρια θεάτρου, 175.000 άτομα για δωρεάν βιβλία, 1.300 πολύτεκνες μητέρες και 20.000 νέοι αγρότες για επιμορφωτικά σεμινάρια.

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση Καθορισμός προγραμμάτων Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας έτους 2017.pdf

Ειδικότερα, η απόφαση, που καθορίζει τον αριθμό των δικαιούχων οι οποίοι θα ενταχθούν στα προγράμματα και τις παροχές του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας έτους 2017, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής τους, ως εξής:

ΠΗΓΗ: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates