Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η ιδρυτική ομάδα της Π.ΕΝ.Α καλεί όλους του αγρότες κτηνοτρόφους αλιείς , δασοκόμους κτλ αλλά και αγροτικούς συλλόγους συνεταιρισμούς της Ηπείρου να συμμετέχουν στην ανασυγκρότηση του αγροτοσυνδικαλιστηκού κινήματος . Φτάνει ποια η κομματικοποίηση του πρωτογενή τομέα . Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά και ας ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. 
Η ιστορία απέδειξε ότι κομματικοποιημένοι αγροτοσυνδικαλιστές εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των κομμάτων τους με αποτέλεσμα να ωφελούνται κάποιοι δικοί τους. Το συμφέρον των αγροτών της Ηπείρου είναι να είναι ενωμένοι ώστε να διεκδικούν και να προασπίζουν τα δικαιώματα τους άσχετα σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκουν .

Φτάνει ποια η χρηματοδότηση των αγροτοσυνδικαλιστών με κρατικές επιχορηγήσεις. Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε την ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα της Ηπείρου.

Πληροφορίες : 6974111252 email : epirusunionfarmers@yahoo.gr

Για την Ιδρυτική ομάδα της Π.ΕΝ.Α.
Λεωνίδας Ραβανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates