Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Ε.Ν.Α. Πρέβεζας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΕΒΕΖΑ 26/3/2013

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Ε.Ν.Α. Πρέβεζας ύστερα από τις εκλογές που έγιναν σε δυο εκλογικά κέντρα για την διευκόλυνση των μελών της στις 24/3/2013 . Ένα στο Καναλάκι στην ευρύτερη περιοχή του Φαναρίου και ένα στην Πρέβεζα στα γραφεία της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας . Στις εκλογές συμμετείχαν νέοι αγρότες από ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και την ελεγκτική επιτροπή της Ε.Ν.Α.. Πρέβεζας όπως ορίζει το καταστατικό αλλά και την εκλογή αντιπρόσωπων για την εκπροσώπηση της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας στο κύριο συντονιστικό όργανο την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) που εδρεύει στην Αθήνα. Οι εκλογές έγιναν πριν λήξει η θητεία του προηγούμενου επιτυχημένου Δ.Σ. της Ε.Ν.Α εν’ όψη των εκλογών της( Π.Ε.Ν.Α) που θα γίνουν τον προσεχές Απρίλιο στην Αθηνά για την εκλογή νέου διοικητικού συμβούλιου Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.). Σημαντική αύξηση μελών είχε η Ε.Ν.Α. καθώς η επιτυχημένη πορεία της άρχιζε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των νέων αγροτών της Π.Ε. Πρέβεζας αποδεικνύοντας ότι οι νέοι αγρότες συσπειρώνονται σε αυτή χωρίς κομματικά κριτήρια πράγμα που το απέδειξε στα 3 χρόνια από την δημιουργία της . Επίσης η αναγνώριση της συλλογικής προσπάθειας του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου όπου εργάστηκε σκληρά τόσο για τα προβλήματα των νέων αγροτών της Πρέβεζας αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου καταφέρνοντας να δημιουργήσει την Πρώτη στην Ελλάδα Πιλοτική Αγορά Αγροτών (Farmer’s Market) στην Πόλη της Πρέβεζας καθώς και την έγκριση της Π.Ε.Ν.Α. να συνδιοργανώσει το επετειακό 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών που θα γίνει στις 6 έως 8 Σεπτεμβρίου του 2013 στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί τόνισε το καινούριο Δ.Σ. της Ε.Ν.Α συγχαίροντας τους απερχόμενους



Το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας, αποτελείται από τους:

Πρόεδρος Ραβανός Λεωνίδας Πρέβεζα 6974111252

Αντιπρόεδρος Τζίμας Κώστας Κάτω Μυρσίνη 6932293041

Γραμματέας Μπρούβας Διονύσης Νέα Σαμψούντα 6977211752

Ταμίας Παϊζάνης Γιάννης Πρέβεζα 6945108131

Μέλος Ζήκας Γιάννης Κρυοπηγή 6937292468

Μέλος Νάτσος Βελισάρης Μύτικας 6946003812

Μέλος Μπόχτης Διονύσης Νάρκισσος 6946628193

Αν. Μέλος Ντούσκα Ελένη Κορυφούλα

Αν. Μέλος Ντούσκα Έλσα Κορυφούλα

Αν. Μέλος Γκίνης Γρηγόρης Αγιά

Αν. Μέλος Αρτίκογλου Θανάσης Νέα Σαμψούντα

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας θα συναντάται κάθε Κυριακή, 21.00, με την 4η Κυριακή κάθε μηνός να γίνεται η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ. Επομένως η επόμενη τακτική ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας θα γίνει στις 31 / 3 / 2013, στις 21.00, στα γραφεία της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας στην Οδό Κολοβού 3 .

Η ελεγκτική επιτροπή της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας αποτελείτε από τους :

Πρόεδρος Λίοντος Γιώργος Μιχαλίτσι

Αντιπρόεδρος Τζουρναβέλη Ελένη Δεσποτικά

Γραμματέας Καρτεζίνης Γιάννης Κανάλι

Μέλος Θέμος Θεόδωρος Αγία

Μέλος Ντρίας Βαγγέλης Νεοχώρι

Αν Μέλος Παπάς Γρηγόρης Δεσποτικά

Αν Μέλος Δημοπούλου Φωτεινή Αγιά




Οι 5 εκπρόσωποι της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) βάση καταστατικού και εγγεγραμμένων μελών είναι οι ακόλουθοι :

Ραβανός Λεωνίδας , Τζίμας Κώστας , Παϊζάνης Γιάννης , Μπρούβας Διονήσης και Ζήκας Γιάννης .

Το καινούριο Δ.Σ. της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και ξεκάνει με όρεξη την δουλεία για να συνδιοργανώσει με την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) το 20ο επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών 6-8 Σεπτέμβριου στην Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας .
     
     
Επικοινωνία  6974111252                                                     Για την Ε.Ν.Α. Πρέβεζας

Facebook : ena nomou evezas                                                         Ο Πρόεδρος

URL: enaprevezas.blogspot.com                                             ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι ΡΑΒΑΝΟΣ

Email : enaprevezas @yahoo.gr                                                       Ο Γραμματέας
                                                                                                 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΡΟΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates