Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σκανδαλίδης υπουργός, Αποστολάκη - Κουτσούκος υφυπουργοί στο ΥΠΑΑΤ


Ο Κώστας Σκανδαλίδης θα ορκιστεί στις 12.00 νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της νέας κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Το υπουργείο αποκτά δύο υφυπουργούς, την Μιλένα Αποστολάκη και τον Γιάννη Κουτσούκο, ενώ οι αρμοδιότητες αλιείας περνάνε στο νεοσύστατο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, με υπουργό τον Γιάννη Διαμαντίδη και υφυπουργό την Ελπίδα Τσουρή. Επίσης, οι αρμοδιότητες για θέματα διατροφής, εντάσσονται στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο και υφυπουργούς τον Χρήστο Αηδόνη και τον Μιχάλη Τιμοσίδη.
Η νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή και ο υφυπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης απομακρύνονται από την κυβέρνηση, ενώ για τον δεύτερο πιθανολογείται πως θα προταθεί για τη θέση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates