Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Η SymAgro οργανώνει εκπαίδευση για την καλλιέργεια του ιπποφαούς στην Αθήνα 1-2/12/12

Η SymAgro οργανώνει εκπαίδευση για την καλλιέργεια του ιπποφαούς στην Αθήνα στις 1-2 Δεκεμβρίου. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης που θα ανακοινωθεί σύντομα .Η εκπαίδευση(θεωρητική) θα διαρκέσει 20 ώρες (10 ώρες Σάββατο-10 ώρες Κυριακή). Το κόστος συμμετοχής είναι 130 ΕΥΡΩ ανά άτομο (Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). Η πρακτική εκπαίδευση(10 ώρες) θα γίνει σε ημερομηνία που θα καθοριστεί σύντομα και συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω τιμή. Βασικός ομιλητής θα είναι ο κύριος Κάσσανδρος Γάτσιος γεωπόνος, συγγραφέας του πρώτου βιβλίου για το ιπποφαές στην Ελλάδα με τον οποίο ξεκίνησε η καλλιέργεια του ιπποφαούς στην χώρα.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στα άτομα που θα συμμετέχουν. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας(email:info@symagro.com, τηλέφωνα: 6944846475-26510 07653) έως τις 28 Νοεμβρίου ώστε να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες για την εγγραφή τους στην εκπαίδευση.

Κατα την διάρκεια της εκπαίδευσης πέρα απο την εφ όλης της ύλης κατάρτιση πάνω στην καλλιέργεια του ιπποφαούς θα υπάρξει και ανάλυση της μέχρι τώρα πορείας της καλλιέργειας στην Ελλάδα των προβλημάτων που προέκυψαν και των λύσεων που δόθηκαν απο τους ειδικούς επιστήμονες της SymAgro καθώς φυσικά και τις διεξόδους που θα προκύψουν οσο αναφορά την εμπορία και την μεταποίηση του ιπποφαους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: symagro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates