Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Στις 5 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση της «Δωδώνης»

Για το καθορισμό του νέου Δ.Σ.

Την ερχόμενη Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, να πραγματοποιηθεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» κατά την διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της γαλακτοβιομηχανίας. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας έχει αναρτηθεί η σύνθεση του Δ.Σ. με την συμμετοχή δύο εκπροσώπων των ΕΑΣ της Ηπείρου. Πρόκειται για τους κ.κ. Βασίλειο Μήτσιο, γενικό διευθυντή της ΕΑΣ Ιωαννίνων και Θεοχάρη Γκουλιούμη, Πρόεδρο της ΕΑΣ Θεσπρωτίας.
 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιωαννίνων, κ. Χριστόδουλος Μπαλταγιάννης για το θέμα: «Δεν ξέρουμε τι θα κάνει η εταιρεία. Θα το δούμε στην Γενική Συνέλευση την οποία προκάλεσε για τις 5 Δεκεμβρίου. Δεν ξέρουμε επίσης ποιοι θα μείνουν. Όλα θα αποφασιστούν την ημέρα εκείνη»

Όσον αφορά πλέον την διάρθρωση της Δωδώνη, υπενθυμίζουμε ότι κάτοχος του 67,77% είναι το εταιρικό σχήμα, “Todyro Ltd”, που αποτελεί θυγατρική της “S.I.”. Ακολουθεί ο δεύτερος μέτοχος του 24,78% (ΕΑΣ Ιωαννίνων), ενώ το υπόλοιπο ποσοστό των μετοχών μοιράζεται στις ΕΑΣ Άρτας, Πωγωνίου, Πρεβέζης και Θεσπρωτίας.

Το Δ.Σ όπως έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της γαλακτοβιομηχανίας έχει ως εξής: 


Michael A. O’ Neill – Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος 
Μήτσιος Βασίλειος – Αντιπρόεδρος Δ.Σ. 
Dmitri Razorenov – Μέλος Δ.Σ. 
Θεοχάρης Γκουλιούμης – Μέλος Δ.Σ. 
Ιωάννης Βιτάλης – Μέλος Δ.Σ. 
Tom Seepers – Μέλος Δ.Σ. 
Ηλίας Κοιμτζόγλου – Μέλος Δ.Σ.

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
 
Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates