Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι αγρότες του Νομού Πρέβεζας στις 5 Δεκεμβρίου

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια των ετών 2009 και 2010, φαίνεται πως «ακολουθούν» συνεχώς τους αγρότες του Νομού Πρέβεζας.

Περίπου 25 αγρότες του Νομού Πρέβεζας (ανάμεσά τους και πολλά μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας) θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 5 Δεκεμβρίου για τα αγροτικά μπλόκα στην είσοδο του Λούρου.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, είχαν αποκλείσει από τις 24-1-2009 μέχρι και 31-1-2009 την είσοδο του Λούρου, επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Γέφυρας Καλογήρων και από τις 18/1/2010 μέχρι τις 11/2 του 2010, το ίδιο ακριβώς σημείο.

Το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας στα έγγραφα που απέστειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, αναφέρει πως η διεξαγωγή της κυκλοφορίας ήταν αδύνατη, ενώ ζήτησε, πήρε και έστειλε στον Εισαγγελέα τις πινακίδες από τα οχήματα και τους ιδιοκτήτες τους για τα... περαιτέρω.

AdvertisementΩς οργανωτής των κινητοποιήσεων αναφέρεται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας και μέλος της ΠΑΣΥ, Σπύρος Κλινάκης, ο οποίος είναι ανάμεσα στους κατηγορουμένους.

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παρακώληση συγκοινωνιών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η δίκη πήρε αρκετές αναβολές μέχρι και σήμερα, για διάφορους λόγους. Η 5η Δεκεμβρίου όμως φαίνεται πως θα είναι και η ημερομηνία της δίκης.


ΠΗΓΗ: atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates