Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2012 η Καταγραφή Φυσικής Παρουσίας των Συνταξιούχων του ΟΓΑ

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ενημερώνει ότι:

H καταγραφή φυσικής παρουσίας των συνταξιούχων του ΟΓΑ ολοκληρώνεται την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012. Παράταση δεν θα δοθεί λόγω δεσμευτικών ημερομηνιών τεχνικής ολοκλήρωσης της καταγραφής.
 

Για τη διευκόλυνση της καταγραφής των συνταξιούχων, που δεν έχουν παραλάβει την ενημερωτική επιστολή υπάρχει διαδικτυακή εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) «Εκτύπωση Ενημερωτικής Επιστολής Καταγραφής Παρουσίας Συνταξιούχων», μέσω της οποίας οι συνταξιούχοι μπορούν να εκτυπώσουν την επιστολή καταχωρώντας τον Αριθμό Μητρώου Συνταξιούχου (ΑΜΣ) και τον ΑΜΚΑ.
 

Για τους συνταξιούχους, που στην ενημερωτική επιστολή δεν είναι συμπληρωμένος ο ΑΦΜ ή ο ΑΦΜ είναι λανθασμένος, υπάρχει διαδικτυακή εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ, «Δήλωση ΑΦΜ για συνταξιούχους προς καταγραφή», μέσω της οποίας μπορούν να καταχωρήσουν το σωστό ΑΦΜ και να εκτυπώσουν την επιστολή.
 

Όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ θα πρέπει να καταγραφούν άμεσα (στα ΕΛ.ΤΑ. ή στην Τράπεζα που έχουν ανοίξει λογαριασμό πίστωσης της σύνταξης) διότι σε όσους δεν καταγραφούν θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης από το μήνα Ιανουάριο 2013.
 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates