Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μεταβίβαση των μετοχών της ΔΩΔΩΝΗΣ ζητούν οι Ενώσεις

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΑΣ Ιωαννίνων στην οποία συμμετείχαν τα ΔΣ των ΕΑΣ Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας – Φιλιππιάδας, καθώς και των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών – μελών τους, με θέμα τις εξελίξεις στη Γαλοκτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και την δημοσίευση από την ΑΤΕ, πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση των μετοχών της στη γαλακτοβιομηχανία.

Οι Ενώσεις για μια ακόμα φορά ζητάνε την τήρηση της Ιδρυτικής πράξης της Βιομηχανίας, με τη μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει η ΑΤΕ στους φυσικούς φορείς, ενώ ανακοίνωσαν πως θα συνεχιστεί η δικαστική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ θα γνωστοποιηθεί η εκκρεμοδικία σε κάθε πιθανό αγοραστή με δημοσίευση στον Τύπο.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «οι ΕΑΣ – μέτοχοι σε συνεργασία με τον σύμβουλο τον οποίο έχουν προσλάβει θα ετοιμάσουν την πρόταση τους, προκειμένου να μην απεμπολήσουν κανένα δικαίωμά τους σχετικά με την εταιρεία».
 
Τέλος καλούν όλους τους φορείς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Ηπείρου να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση.
 
Εξάλλου οι κτηνοτρόφοι από την πλευρά τους προχωρούν στην πρώτη κινητοποίηση, την ερχόμενη Πέμπτη, με συμβολικό αποκλεισμό της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Φιλιππιάδας.

ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates