Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη για τη ΔΩΔΩΝΗ με συμμετοχή του ΣΕΚ

Νέα σύσκεψη για τη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» προγραμματίζεται για το Σάββατο 3 Μαρτίου, ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου. Την πρωτοβουλία ανέλαβαν οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί Ηπείρου και το Σωματείο Εργαζομένων στη «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.». Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, κ. Παναγιώτης Πεβερέτος.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν οι μέτοχοι, οι βουλευτές, τα πολιτικά κόμματα, ο Περιφερειάρχης, οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι δήμαρχοι, τα Εργατικά Κέντρα, τα Επιμελητήρια και όλοι οι φορείς της Ηπείρου.


Σε κοινή τους ανακοίνωση οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί και το Σωματείο Εργαζομένων στη «ΔΩΔΩΝΗ», αναφέρουν ότι παίρνουν την πρωτοβουλία να αναζητήσουν, «έστω και την τελευταία στιγμή, μια λύση, που θα επιτρέψει να συνεχιστεί η λειτουργία της εταιρείας με όρους τέτοιους, που να εξυπηρετεί την Ήπειρο και την Ελληνική Οικονομία στη βάση των καταστατικών της δεσμεύσεων. Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν το ξεπούλημα του μόχθου των Ηπειρωτών.

 
Όμως οι Ηπειρώτες δεν πρέπει να επιτρέψουμε την καταστροφή της ελληνικής κτηνοτροφίας και μιας ολόκληρης περιφέρειας. Την απόφαση για τη ΔΩΔΩΝΗ δεν θα την πάρει το χρεοκοπημένο τραπεζικό κατεστημένο, αλλά πρέπει να την πάρει η Ελληνική Βουλή.

Η προκήρυξη πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ πρέπει να ανακληθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates