Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νέες κινητοποιήσεις προγραμματίζουν οι κτηνοτρόφοι για τη ΔΩΔΩΝΗ

Την πρώτη κινητοποίηση μετά τη δημοσιοποίηση από την ΑΤΕ της προκήρυξης για την πώληση των μετοχών της στη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ , πραγματοποίησαν χτες οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου, στη Φιλιππιάδα.

Εκεί προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Ιόνιας Οδού, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους στις 21 Φλεβάρη, την ημέρα της παρέλασης για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, χωρίς να έχει ακόμα καθοριστεί ο χαρακτήρας των κινητοποιήσεων την ημέρα εκείνη.

Οι κτηνοτρόφοι, κατήγγειλαν τους βουλευτές της Ηπείρου που ψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση, τονίζοντας ότι έτσι συνυπέγραψαν την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας.


Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων στήριξε το συλλαλητήριο των κτηνοτρόφων και ζητά την ακύρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας πώλησης της Δωδώνης την οποία ανακοίνωσε η ΑΤΕ για την 9η Μαρτίου.


Στην ανακοίνωσή της ζητάει να περάσουν οι μετοχές της ΑΤΕ στα χέρια των Ενώσεων είτε στη λογιστική αξία τους είτε μετά από κοινή αποτίμηση, όπως προβλέπονταν από την ιδρυτική πράξη της βιομηχανίας.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates