Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Σεμινάριο για την καλλιέργεια του φυτού ΙΠΠΟΦΑΕΣ στην Άρτα


Από την Ομάδα Πρωτοβουλίας της Άρτας στις 20 και 21 Αυγούστου

Μετά την Ημερίδα που διοργάνωσε το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (Σχολή Γεωπονίας) και η Ομάδα Πρωτοβουλίας για το Ιπποφαές της Άρτας, την Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 με θέμα: "Πολυδύναμες καλλιέργειες, η περίπτωση του Ιπποφαούς", το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 ενδιαφερόμενοι από την Άρτα αλλά και από την ευρύτερη περιοχή, το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.), διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «καλλιέργεια του φυτού ΙΠΠΟΦΑΕΣ», στην Άρτα.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση – πρόσκληση της Ομάδα Πρωτοβουλίας για το Ιπποφαές της Άρτας που υπογράφεται από τον κ. Ευστάθιο Γρ. Γιώτη «Το σεμινάριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Αυγούστου στο Ξενοδοχείο Κρόνος στην Άρτα, θα είναι διάρκειας 18 ωρών (15 ώρες θεωρία και 3 ώρες εργαστήρια) και μπορεί να το παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.

Με το πέρας της εκπαίδευσης, δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι στην εξεταστική διαδικασία και τους αποδίδετε Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης, η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο για την εγγραφή τους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό καλλιέργειας πολυδύναμων φυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κόστος της εκπαίδευσης η για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με την κα Χατζοπούλου Βούλα στο τηλ. 24610 26622».

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates