Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Στα «σκαριά» συμφωνία ΔΩΔΩΝΗΣ για γρεβενιώτικο γάλα


Σε καλό δρόμο βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μια πολύ σημαντική εξέλιξη που θα ωφελήσει σημαντικά τον κτηνοτροφικό κόσμο του νομού Γρεβενών σε μια περίοδο μάλιστα που ο κλάδος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και αναζητά εναγωνίως σανίδα σωτηρίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προκειμένου η πασίγνωστη γαλακτοβιομηχανία να απορροφά το σύνολο της ποσότητας γάλακτος που παράγεται στο Νομό Γρεβενών.

Ασφαλώς, εφόσον τελικά κλείσει η μεγάλη συμφωνία, θα εξασφαλιστεί η διάθεση του γάλακτος από το σύνολο των κτηνοτρόφων του Νομού και μάλιστα σε πολύ ψηλότερη τιμή από αυτή που μέχρι σήμερα μπορούσαν να διεκδικήσουν οι κτηνοτρόφοι από τους εκάστοτε ιδιώτες.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates