Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ 31/08/2011
 

Εμείς οι απεργοί της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας, που συγκεντρωθήκαμε σήμερα μπροστά στο Κεντρικό Κτίριο της Οργάνωσης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων και του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας δηλώνουμε ότι:

Διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση που έχει περιέλθει η Ένωση Πρέβεζας και κατά συνέπεια οι Εργαζόμενοί της οι οποίοι έχοντας λειτουργήσει τα τελευταία χρόνια ως αιμοδότες της Ένωσης, απλήρωτοι για πολλούς μήνες , αντιμετωπίζοντας πλέον βασικά προβλήματα διαβίωσης αλλά και την δυσαρέσκεια του αγρότη-πελάτη από την έλλειψη βασικών προϊόντων στα καταστήματα μας έχουμε πλέον εξαντλήσει τα όριά μας. Μια κατάσταση αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής και της αναλγησίας της Διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας, λανθασμένων επιλογών των εκάστοτε Διοικήσεων, αλλά και του νέου Νόμου για τους Συνεταιρισμούς που οδηγεί την ΕΑΣ Πρέβεζας και κατ’επέκταση τους αγροκτηνοτρόφους στα χέρια των ιδιωτικών συμφερόντων που ορέγονται τις δραστηριότητες της Ένωσης (μετοχές ΔΩΔΩΝΗΣ, ζωοτροφές, κρέας κλπ). Μια πολιτική που εφαρμόζεται εις βάρος όλων των Δημόσιων αγαθών (υγεία, παιδεία κλπ).

Το Σωματείο μας, το συνδικαλιστικό και συνεταιριστικό κίνημα της περιοχής μας είναι αποφασισμένο να μην επιτρέψει την εφαρμογή της αντεργατικής και αντιαγροτικής πολιτικής στο Νομό μας.


ΚΑΛΟΥΜΕ
 

1. Την Περιφέρεια Ηπείρου και τους Δήμους του Νομού Πρέβεζας να πάρουν άμεσα αποφάσεις και να σταθούν στο πλευρό μας.
2. Όλους τους Συνεταιριστικούς Υπάλληλους Της Ηπείρου με τους οποίους αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα σε συσπείρωση και συντονισμό του αγώνα μας.


ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

1. Άμεση πολιτική λύση στο πρόβλημα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει η Ένωση.
2. Διασφάλιση ΟΛΩΝ των θέσεων εργασίας στην ΕΑΣ Πρέβεζας και των οφειλομένων αμοιβών μας.
3. Να μην πουληθούν οι μετοχές της ΔΩΔΩΝΗΣ.
4. Την απόσυρση του Νομοσχεδίου για τους Συνεταιρισμούς.
5. Την Οργάνωση δυνατή, δίπλα στον Αγρότη και την Κοινωνία.


ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ:

Στην Διοίκηση του Συνδέσμου Συνεταιριστικών Υπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας τη δημοσιοποίηση του Ψηφίσματος και την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates