Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

50% προκαταβολή για τα δικαιώματα τον Οκτώβρη


Ολοκληρώνονται ομαλώς οι απαιτούμενες ενέργειες εκ μέρους του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να πληρωθούν οι έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι το τσεκ των επιδοτήσεων, τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η προκαταβολή θ’ αφορά το 50% του συνολικού ποσού. Οι παραγωγοί θα εξοφληθούν τον Δεκέμβριο.
Η χώρα μας έχει πάρει τη σχετική έγκριση από την Κομισιόν, να πληρώσει δικαιώματα, μετά τις 15 Οκτωβρίου και ως το τέλος του ίδιου μήνα, τονίζουν από τον αρμόδιο οργανισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αυτή την περίοδο αρχίζουν οι τελευταίοι διασταυρωτικοί έλεγχοι. Σημειώνεται ότι σχετική αίτηση προς την Κομισιόν υπέβαλαν 8 συνολικά χώρες από την ΕΕ.
Όσον αφορά στο ποσό που θα καταβληθεί στους έλληνες παραγωγούς, θα αγγίζει το 50%, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα καταβληθούν τον Δεκέμβρη. Μέχρι και πέρσι, σύμφωνα με τον κανονισμό, οι χώρες - μέλη είχαν τη δυνατότητα, εφόσον ελάμβαναν τη σχετική έγκριση, να καταβάλλουν προκαταβολή ως 70%.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates