Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Σκάνδαλο στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων

ΑΓΡΟΤΟΠΟΣ: Έφτασε πριν λίγα λεπτά στο e-mail μου αυτό το μήνυμα. Το θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί αναφέρεται σε ένα σκάνδαλο που πραγματοποιείται στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων και έχει σχέση με χρήση των χρημάτων του συνεταιρισμού, για προεκλογικό αγώνα του Προέδρου του Συνεταιρισμού κ. Μιχάλη Κασσή για τη θέση του Αντιπεριφεριάρχη με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αργύρη και σας το παραθέτω.


Στη Χώρα μας δεν υπάρχει μόνο η Siemens και οι μεγάλες εταιρείες των Αθηνών που ενισχύουν πολιτικούς από τα μαύρα ταμεία τους.

Υπάρχει και ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων που παράγει και προωθεί τα κοτόπουλα Πίνδος.

Ο Συνεταιρισμός ελέγχετε εδώ και χρόνια από Συνδικαλιστοπατέρες που θεωρούν ιδιοκτησία τους το Συνεταιρισμό και μέσω αυτού εξυπηρετούν τους δικούς τους πολιτικούς.

Για άλλη μια φορά σε αυτές τις εκλογές άνοιξαν τα ταμεία του συνεταιρισμού για να καλυφτούν τα έξοδα, και να αγοραστούν συνειδήσεις και πιστεύω τέλος να εκβιαστούν οι 800 εργαζόμενοι και μερικές χιλιάδες εξαρτώμενη από τον Συνεταιρισμό Επαγγελματίες.

Και όλα αυτά για να εκλέγει Αντιπεριφεριαρχης με το Συνδυασμό του Βαγγέλη Αργύρη ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Μιχάλης Κασσής (http://www.pindos-apsi.gr/el/kassis) .

Ο Συνεταιρισμός χρησιμοποιήθηκε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για να καλυφτούν οικονομικές ανάγκες και για να ασκηθεί επιρροή.

Σήμερα όμως στην κρίσιμη οικονομική συγκύρια αγωνιούμε για την οικονομική του επιβίωση που άμεσα συνδέετε και με την δική μας.

Ελπίζουμε η δημοσίευση των παραπάνω τα οποία είναι πολύ εύκολο να αποδεχτούν από οποιονδήποτε ελεγκτικό μηχανισμό, να αποτρέψουν την σπατάλη των κόπων μας.


Ομάδα Πτηνοτρόφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates