Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Mέθοδος κατάρτισης στο διαδίκτυο για πράσινα αγροτικά επαγγέλματα

Το agronomist.gr παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμο και πρωτοποριακή υπηρεσία e-school by agronomist.gr η οποία συνιστά την πλέον σύγχρονη μέθοδο κατάρτισης σε πράσινα-αγροτικά επαγγέλματα. Η υπηρεσία e-school by agronomist.gr αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής και της εξ’ αποστάσεως μάθησης.

Η εκπαιδευτική διαδικασία του e-school by agronomist.gr βασίζεται σε δύο βασικούς άξονες:


α) Την online διδασκαλία από εκπαιδευτές υψηλής εκπαιδευτικής στάθμης, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του agronomist.gr.

β) Την πρακτική άσκηση των σπουδαστών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκπόνηση εργασιών και οργανώνοντας εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Η παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών προσφέρει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους, να καταρτιστούν σε ειδικότητες υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας και να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, στον ευρύτερο αγροτικό τομέα.

Ο πρώτος κύκλος κατάρτισης θα ξεκινήσει στις 14 Μαΐου 2012 και περιλαμβάνει τα μαθήματα:Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά, Μελισσοκομία, Πρακτική Αγρομετεωρολογία, Σαλιγκαροτροφία και Βιολογική Γεωργία. Η υποβολή αιτήσεων εγγραφής διεξάγεται αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-school by agronomist.gr και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Μαΐου 2012, για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα http://eschool.agronomist.gr.

ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates