Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Μόνο με εργόσημο η αμοιβή αγρεργατών

Η Διοίκηση του ΟΓΑ έστειλε επιστολές προς όλους τους ανταποκριτές του οργανισμού υπενθυμίζοντας την εγκύκλιο αρ. 9/2011 όπου τονίζεται ότι, σύμφωνα με το νόμο, οι εργάτες γης αμείβονται πλέον υποχρεωτικά μόνο με εργόσημο και ότι, στο εξής, ο χρόνος ασφάλισης όλων των εργατών γης θα υπολογίζεται, αποκλειστικά, με βάση τις αμοιβές που έχουν λάβει με εργόσημο.

Για το λόγο αυτό όλοι οι εργάτες γης θα πρέπει, οπωσδήποτε, να ζητούν την πληρωμή τους, αποκλειστικά, με εργόσημο, ώστε να κατοχυρώνουν το δικαίωμά τους για ασφάλιση, περίθαλψη και σύνταξη από τον ΟΓΑ. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τον Οργανισμό και, ειδικά οι πολίτες τρίτων χωρών, θα αντιμετωπίζουν προβλήματα και με την ανανέωση της άδειας διαμονής τους.

Ο ΟΓΑ θα αποστείλει επιστολές προς όλους τους ενδιαφερόμενους αγρότες, εργάτες γης, κλπ, όπου θα τους επισημαίνεται ότι οι αμοιβές θα καταβάλλονται μόνο με το εργόσημο.


Χρήσιμες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με το εργόσημο, παρέχονται από τους ανταποκριτές του ΟΓΑ και στην ιστοσελίδα του (www.oga.gr), όπου έχει αναρτηθεί και η σχετική εγκύκλιος με αριθ. 9/2011.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates