Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Εκπαίδευση από τη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ στην καλλιέργεια «Αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών»

Η προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για την καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών από τη Γεωπονική Σχολή ξεκίνησε τo 2003.

Βασικός άξονας αυτής της προσπάθειας ήταν η έναρξη διδασκαλίας του μαθήματος «Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά». Παράλληλα με τη διδασκαλία του μαθήματος δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με την καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών μέσω σεμιναρίων και ημερίδων.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να παρέχει πληροφορίες στους φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής, σε παραγωγούς άλλα και σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Η ιστοσελίδα βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξής της αλλά ελπίζουμε σύντομα να εμπλουτιστεί και να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.

ΠΗΓΗ:
aromaticplants

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates