Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Σε απόγνωση οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Άρτας με το ληστρικό επιτόκιο της ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Το διπλάσιο και σε πολλές περιπτώσεις το τριπλάσιο ποσό από πέρυσι καλούνται να καταβάλουν οι παραγωγοί της Άρτας για την δήλωση ΟΣΔΕ στο υποκατάστημα της ΓΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Με το υψηλό κόμιστρο που επέβαλε η ΓΑΙΑ στις δηλώσεις ΟΣΔΕ κινδυνεύουν να χαθούν ακόμα και επιδοτήσεις, λόγω έλλειψης χρημάτων από τους παραγωγούς. Ας συνυπολογίσουμε πώς για αυτόν τον μήνα πρέπει να πληρώσουν την ασφαλιστική τους εισφορά στον ΟΓΑ, να υποβάλουν την φορολογική τους δήλωση και να πληρώσουν τον λογιστή τους, να πληρώσουν την ΔΕΗ των σπιτιών και όπου αλλού έχουν ρεύμα και να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα της δουλειάς τους αλλά και της οικογένειας τους.

Με όλα αυτά τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν, σπεύδουν διαμαρτυρόμενοι στο υποκατάστημα της ΓΑΙΑ μήπως οι κραυγές απόγνωσης φτάσουν στα αυτιά των υπευθύνων και παράλληλα μεταφερθεί μέσω τοπικών φορέων το αίτημα τους στον υπουργό γεωργίας και στο παραπέντε καταφέρουν να πετύχουν κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates