Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τη Δημόσια Διαβούλευση Προκηρύξεων Υποέργων Εγκεκριμένης Πράξης ΥπΑΑΤ στο ΕΠ ‘Ψηφιακή Σύγκλιση’ - ΥΠΟΕΡΓΟ 5 – Ασφαλίσεις.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΥπΑΑΤ θέτει σε δημόσια διαβούλευση ακόμη μια προκήρυξη υποέργου της εγκεκριμένης πράξης με τίτλο ‘Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Ψηφιακές Υπηρεσίες (eΥπΑΑΤ)’ στο ΕΠ ‘Ψηφιακή Σύγκλιση’.

Η προκήρυξη αφορά το υποέργο:

-. Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ασφαλίσεων και αποζημιώσεων ΕΛΓΑ, ανάπτυξη διεπαφών και διαλειτουργικότητα με το ΜΑΑΕ & ΜΕΓΠ και τα υποσυστήματά του, διάρκειας 20 μηνών και προϋπολογισμού 588.000,00 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Το παραπάνω υποέργο αφορά την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους παραγωγικούς και επιχειρηματικούς συντελεστές-ασφαλισμένους ΕΛΓΑ, καθώς και την ανταλλαγή και χρήση δεδομένων που αναπτύσσονται στα πλαίσια των άλλων υποέργων της πράξης και ενσωματώνονται από ΕΛΓΑ στο ΜΑΑΕ & ΜΕΓΠ.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Το σχέδιο της προκήρυξης είναι διαθέσιμο στο site του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) όπου και δίνονται οδηγίες συμμετοχής στην εν λόγω ανοιχτή διαδικασία υποβολής παρατηρήσεων και προτάσεων. Μετά το τέλος της δημόσιας διαβούλευσης, το υποέργο θα προκηρυχθεί άμεσα.

ΠΗΓΗ: ΟΠΕΚΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates