Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Ούτε ένας στους δύο αγρότες, από εκείνους που υπέβαλαν αιτήσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα χωράφια τους, δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν.


     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Πέλλας, κ. Γιώργος Καρασμάνης, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών μονάδων από επαγγελματίες αγρότες, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ούτε ένας στους δύο αγρότες, από εκείνους που υπέβαλαν αιτήσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα χωράφια τους, δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση στροφή στην «πράσινη ενέργεια», καθώς μόνο 2.770 αιτήσεις, από τις 6.200 συνολικά, έχουν γίνει αποδεκτές, με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος.
Έτσι, η πλειονότητα των επαγγελματιών αγροτών πέφτουν θύματα του εμπαιγμού και του ερασιτεχνισμού, με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον αγροτικό τομέα, έχοντας φορτωθεί στις πλάτες τους ένα σημαντικό κόστος για τη σύνταξη μελετών και υποβολή φακέλων.
Σήμερα, οι επιφυλάξεις και οι φόβοι, που από την πρώτη στιγμή διατύπωσε η Νέα Δημοκρατία, δυστυχώς επαληθεύονται.
Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει τέλος στις παλινωδίες της και να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στον αγροτικό κόσμο, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates