Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Έγκριση 4.000 αιτήσεων για «αγροτικά» φωτοβολταϊκά μέχρι τέλη Απρίλη

Στοιχεία για το πώς βαίνει η διαδικασία με τους αγρότες που υπέβαλαν αίτηση για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων στα χωράφια τους, και περιμένουν τους Όρους Σύνδεσης, ή να υπογράψουν σύμβαση με τον ΔΕΣΜΗΕ, παρέσχε μιλώντας στη βουλή ο Γιάννης Μανιάτης. Για τα προβλήματα των αγροτών στο συγκεκριμένο θέμα έχει παρέμβει επανειλημμένως ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ: «περίπου από τα 6.000 αιτήματα έλλήνων αγροτών, τα 2.000 έχουν ήδη ικανοποιηθεί και τα επόμενα 2.000 μάλλον μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχουν μια θετική αντιμετώπιση».
«Για τα υπόλοιπα 2.000 αιτήματα υπάρχει πρόβλημα -πρέπει να το πω- όπου προσπαθεί η ΔΕΗ και η ΡΑΕ, με τη συνεργασία του υπουργείου να βρούμε τη βέλτιστη δυνατή λύση εξαιτίας του αντικειμενικού τεχνικού γεγονότος ότι υπάρχει πλήρης κορεσμός των υφιστάμενων δικτύων», διευκρίνισε καταλήγοντας ο κ. Μανιάτης.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates