Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μέχρι 20 Δεκεμβρίου πληρωμές εισφορών στον ΟΓΑ


Παράταση τριών εβδομάδων παίρνουν οι ασφαλισμένοι στον κλάδο κύριας Ασφάλισης του ΟΓΑ για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών τους. Σύμφωνα με απόφαση του διοικητή του Οργανισμού η νέα προθεσμία εκπνέει στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ δεν θα υπάρξει αναπροσαρμογή των εισφορών. Θα ισχύσουν δηλαδή οι τιμές που ίσχυαν μέχρι τις 30-11-2009.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση (αρ. 1351) του διοικητή του ΟΓΑ, Παν. Πέτρουλα ο Οργανισμός θα δέχεται πληρωμές ασφαλιστικών εισφορών του κλάδου Κύριας Ασφάλισης και εντός του Δεκεμβρίου 2010, χωρίς αναπροσαρμογή των εισφορών αλλά με τις τιμές που ίσχυαν στις 30-11-2009.
Οι πληρωμές, μέσω ΕΛΤΑ, των αυτοτελώς απασχολούμενων αγροτών θα πραγματοποιηθούν με την ειδική ειδοποίηση –αποδείξεις Ταχυπληρωμής, μέχρι και τη Δευτέρα 20-12-2010.
Μετά την ημερομηνία αυτή, πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω ΑΤΕ με την προσκόμιση του ειδικού εντύπου για την ΑΤΕ (ΚΜΠ 639).
Οι πληρωμές των εργοδοτών - επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΤΕ με την προσκόμιση του εντύπου για την ΑΤΕ (ΚΜΠ 640) εντός του μηνός Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates