Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Σκανδαλίδης για ΔΩΔΩΝΗ


Την βούλησή του να παραμείνει συνεταιριστική η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη της Ηπείρου εξέφρασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, στο πλαίσιο της συζήτησης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ (με επικεφαλής τον αρμόδιο Τομεάρχη του κόμματος Γ. Κασαπίδη) για την ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής για τη φέτα.
Ο Κ. Σκανδαλίδης ανέφερε πως μεν το υπουργείο δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την πορεία της επιχείρησης καθώς υφίσταται ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, ξεκαθάρισε ωστόσο την πρόθεσή του υπουργείου να παραμείνει η Δωδώνη συνεταιριστική. «Τη θέλουμε ναυαρχίδα της αγροτικής ανάπτυξης …» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με το θέμα της επερώτησης τόσο ο υπουργός όσο και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Αποστολάκη δήλωσαν ότι η εθνική στρατηγική για τη φέτα είναι μια υπόθεση που αυτονόητα απολαμβάνει απόλυτης ομοφωνίας και υποστηρίζεται με όλες τις δυνάμεις καθώς συμβάλλει στην ανόρθωση της ελληνικής κτηνοτροφίας.
Την ικανοποίησή του για την αποδοχή της πρότασης του κόμματός του δήλωσε ο πρώτος επερωτών της ΝΔ, Γ. Κασαπίδης, κατέθεσε προτάσεις εκ μέρους της ΝΔ ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του στόχου αυτού παρατηρώντας ταυτόχρονα πως όπου απαιτείται η κυβέρνηση θα δέχεται γόνιμη κριτική.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates