Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Διαψεύδει ο ΟΠΕΚΕΠΕ ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» της τρόικας


Ανυπόστατα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί μέτρων και περικοπών στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που φέρεται να ζήτησε η τρόικα στο πλαίσιο των μέτρων προσαρμογής, ο πρόεδρος του Οργανισμού, μιλώντας στο paseges.gr.
Ο Θανάσης Καπρέλης διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα, επισημαίνοντας αφενός ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ποτέ δεν είχε έσοδα (για να είναι ελλειμματικός ή ζημιογόνος λόγω μη είσπραξής τους), αφετέρου ότι δεν είναι ΔΕΚΟ, αλλά εποπτευόμενος οργανισμός του ΥΠΑΑΤ.
Προσθέτει μάλιστα, ότι ο οργανισμός έχει ήδη προσαρμοστεί στα «σφιχτά» δεδομένα που δημιουργεί ο προϋπολογισμός του τρέχοντος έτους και με βάση αυτά πορεύεται, χωρίς να έχει ζητηθεί από τον ίδιο κάποιο πρόγραμμα πρόσθετων παρεμβάσεων για περαιτέρω μείωση των εξόδων, μέσω απολύσεων.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates