Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Αδιέξοδη η συνάντηση Μπατζελή με το Πανελλήνιο Συντονιστικό – συνεχίζονται τα μπλόκα


Σε αδιέξοδο κατέληξε η τετράωρη σύσκεψη της υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Κατερίνας Μπατζελή και εκπροσώπων από τα 14 μπλόκα του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Οι εκπρόσωποι των αγροτών από τα μπλόκα της Αλαμάνας του Κάστρου και μερικών άλλων της Βορείου Ελλάδας ανέφεραν μετά το τέλος της συνάντησης ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και το μεσημέρι του Σαββάτου, σε συνελεύσεις που θα γίνουν κατά τόπους, θα πάρουν αποφάσεις τους για την μορφή συνέχισης του αγώνα τους.
Στο ξεκίνημα της συνάντησης η κ. Μπατζελή είχε επισημάνει ότι: "Κατανοούμε και ζούμε τα προβλήματα των αγροτών, τις αγωνίες και τα αιτήματά τους. Απαντάμε με τρόπο σαφή, τεκμηριωμένο και χρονικά οριοθετημένο". Τους κάλεσε δε να αρθούν στο ύψος της κοινωνικής τους ευθύνης και να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Κρίσιμη θεωρείται το μεσημέρι η συνεδρίαση που θα γίνει στον Προμαχώνα των Σερρών, με εκπροσώπους των αγροτών της Βορείου Ελλάδος και των μπλόκων της Θεσσαλίας μαζί με της Νίκαιας, όπου αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την στάση των αγροτών από την προσεχή Δευτέρα.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates