Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

<<Η Νέα Ζηλανδία επενδύει σε νέες ποικιλίες ακτινιδίων>>

Οικονομικό πακέτο ύψους 35,7 εκατ. δολαρίων Νέας Ζηλανδίας σκοπεύει να διαθέσει η χώρα σε επταετές πρόγραμμα για την ανάπτυξη νέων ποικιλιών ακτινιδίων. Στόχος είναι να επιτευχθεί αύξηση του τζίρου από τις εξαγωγές ακτινιδίων. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, η ανάπτυξη μίας και μόνο νέας ποικιλίας εκτιμάται, ότι θα αποφέρει στη χώρα 300 εκατ. δολάρια ΝΖ.
Το σχετικό κονδύλι θα καλυφθεί κατά το ήμισυ περίπου από την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας (15,2 εκατ. δολάρια) και το υπόλοιπο από τον Σύνδεσμο των παραγωγών.
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε μία νέα πράσινη ποικιλία με υψηλά σάκχαρα καθώς και σε μία κόκκινη μικρή ποικιλία που τρώγεται με τη φλούδα.
Οι ενέργειες αυτές γίνονται με σκοπό την περαιτέρω ισχυροποίηση της πρωτοπόρου Νέας Ζηλανδίας στην καλλιέργεια και εξαγωγή ακτινιδίων παγκοσμίως.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates