Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

«Κλειδώνει» για τις 4 Δεκεμβρίου η προκαταβολή του 90% της ενιαίας ενίσχυσης

Έτοιμος για την προκαταβολή του 70% της βασικής ενιαίας ενίσχυσης της νέας ΚΑΠ είναι ο μηχανισμός του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως διαπιστώθηκε μετά από συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όμως δεδομένου ότι ήδη βρισκόμαστε στο τέλος Νοεμβρίου, επελέγη τελικά, ως καλύτερη λύση, να μετατεθεί για λίγες μέρες η πληρωμή και να γίνει «εκκαθάριση» της βασικής ενίσχυσης σε ποσοστό 90%, όπως δίνει τη δυνατότητα ο κοινοτικός κανονισμός εφόσον μπούμε στο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο, στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί η κατανομή των δικαιωμάτων και στη συνέχεια, μέχρι την Παρασκευή 4/12, θα πιστωθούν τα ποσά στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ταυτόχρονα ολοκληρώνονται οι απαραίτητες ενέργειες για να πληρωθεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου το μεγαλύτερο μέρος των παλαιών οφειλών (κάποιες από το 2008!) από εξισωτική, αγροπεριβαλλοντικά κ.λπ.

Το σύνολο των ποσών που θα πληρωθούν μέχρι 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates