Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Εξόφληση εισφορών ΟΓΑ με κάρτα Πειραιώς

Τη δυνατότητα χρήσης της πιστωτικής κάρτας που διατηρούν οι αγρότες στην Πειραιώς για την εξόφλησης ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ, ανακοίνωσε η διοίκησης της τράπεζας. Παράλληλα, οι κάτοχοι καρτών Συμβολαιακής Γεωργίας έχουν στο εξής τη δυνατότητα τόσο για την εξόφληση των οφειλών τους στον ασφαλιστικό οργανισμό όσο και για την αγορά εργοσήμων για τους εργάτες γης που απασχολούν στις εκμεταλλεύσεις.

Στο Δελτίο Τύπου της τράπεζας αναφέρονται τα εξής:

Η Τράπεζα Πειραιώς επιδιώκοντας την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και στήριξη των αγροτών, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Τράπεζας μπορούν να εξοφλούν τις ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΟΓΑ έως και σε 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις, επισκεπτόμενοι το Δίκτυο Καταστημάτων της.

Παράλληλα, οι κάτοχοι καρτών Συμβολαιακής Γεωργίας έχουν ήδη τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του ορίου τους, τόσο για την εξόφληση των οφειλών τους προς τον ΟΓΑ όσο και για την αγορά εργοσήμων για τους εργάτες γης που απασχολούν.

ΠΗΓΗ: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates