Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Καταβολή Οικογενειακών Επιδομάτων Γ’ Τριμήνου 2015

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι: 

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 καταβάλλονται τα Οικογενειακά Επιδόματα Γ’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 4-9-2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις. 

Η πληρωμή αυτή αφορά 643.290 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 223.481.455,65€. 

Διευκρινίζει ότι, όσοι από τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 4-9-2015 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ. Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates